Истинска изненада в Като две капки вода! За първи път на

...
Истинска изненада в Като две капки вода! За първи път на
Коментари Харесай

За първи път в Капките! Истинска изненада за финала

Истинска изненада в  " Като две капки вода "! За първи път на финала отиват не четирима, а петима участници.

Освен абсолютния лидер в класирането Владимир Зомбори, финалисти са Наско от Б.Т.Р., Християна, Иво Аръков и Елена Атанасова. Последните двама се оказаха с идентичен брой точки в края на днешния лайв.

Той пък беше спечелен от Панайот Панайотов като Мик Джагър със суперхита „ Satisfaction “, основан от Мик Джагър и Кийт Ричардс през далечната 1965 година Това е първата ария на " Стоунс ", която стига до първата позиция в американските ранглисти. Началната китарна мелодия на „ (I Can’t Get No) Satisfaction “ е дело на китариста Кийд Ричардс. Тя се появява в съня му. В дрямка той включва касетофона „ Филипс “, който е до него. След като я изсвирва с акустична китара и промърморва „ (I Can’t Get No) Satisfaction “, той заспива още веднъж. Когато се разсънва на сутринта и прослушва записа, чува две минути свирене, а през идващите 40 минути - личното си хъркане. Песента е включена във филмите „ Апокалипсис в този момент “ от 1979 година и „ Сурова договорка “ от 1986 година Парчето отваря пътя към огромните триумфи за групата и тя го изпълнява в съвсем всички свои турнета. Съдбата на  Satisfaction в родната им Англия е малко по-различна - в началото я пускат единствено по пиратските радиостанции поради двусмислено-провокативния текст, само че последователно песента заема мястото си на върха. 

„ Мик Джагър е събитие. Изпълвам се с сила и оптимизъм и за мен ще е горделивост в случай че съумея да ги покажа. Въпрос на чест е да влезеш в неговата кожа. Тази ария Satisfaction в никакъв случай няма да почине и тя е част от безконечните песни “, сподели Панайот Панайотов.

„ Какво направихте на тази сцена, Не просто имитирахте този вманиачен човек, само че направихте брилянтна реплика “, възхити се от осъществяването Хилда Казасян. „ Страхотно показване, добавя Любо Киров. „ Невероятно прочувствено осъществяване “ е мнението на Веселин Маринов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР